Bereikbaarheid

Adresgegevens

Stoomtrein Katwijk Leiden
Jan Pellenbargweg 1
2235 SP Valkenburg ZH

Auto

Stoomtrein Katwijk Leiden ligt langs de A44 bij Leiden.
Zowel vanuit de richting Amsterdam als de richting Den Haag verlaat je de A44 bij afslag 8b (Leiden).
Aan het einde van de afrit ga je rechtsaf de N206 op (richting Leiden). Vervolgens na 500 meter rechtsaf (richting begraafplaats Rhijnhof), na 100 meter bij het kruispunt rechtdoor, na ongeveer 500 meter bij de eerstvolgende rotonde rechtdoor, na 150 meter bij volgende rotonde bij Hotel Leiden Haagsche Schouw rechtsaf en dan verder de borden recreatiegebied Valkenburgse Meer volgen.

Of gebruik de routeplanner.

Er is meestal voldoende gratis parkeergelegenheid.

Is het parkeerterrein toch vol, dan kun je ook parkeren (gratis) tegenover de Kwantumhallen aan de Voorschoterweg 45-47. Verlaat het parkeerterrein aan de meerzijde en loop via het voetpad langs het spoor in 5 minuten naar de hoofdingang van ons museum. Ga s.v.p. niet naar binnen via de spoorpoort, maar volg het pad langs het meer, om Brasserie Buitenhuis heen, en dan via de parkeerplaats naar ons station.

Openbaar vervoer

Vanaf station Leiden Centraal of Den Haag Centraal neem je bus 43. Uitstappen bij halte Haagse Schouw.
Looproute vanaf de bushalte: houd rechts aan bij de rotonde voor Hotel Van der Valk/Haagse Schouw, volg de weg en passeer het viaduct van de A44, de weg maakt nu een bocht naar links, na 200 m rechtsaf de Jan Pellenbargweg op.

Of plan je route met 9292.nl

GPS

Wil je liever wandelen? Reken dan op een wandeling van 20 minuten vanaf station Leiden de Vink. Passeer de A44 via de onderdoorgang Ommedijkseweg. Of gebruik de volgende coördinaten voor het GPS waypoint: 52.159382N, 4.443640E.

Vragen? Mail of bel ons gerust.