Stoom- of dieseltrein huren

Huur voor jouw feest een diesel- of stoomtrein en jij en je gasten hebben beslist een unieke dag! De trein wordt naar jouw wens getrokken door een diesel- of stoomlocomotief. Je kunt een deel of een hele trein reserveren. Maximaal kunnen er per trein 120 personen mee (afhankelijk van het seizoen). Op rijdagen kun je tot 50 plaatsen reserveren, daarnaast kun je een compartiment (13 personen) of één of meerdere rijtuigen (à 25 personen) boeken. Voor groepen kleiner dan 10 personen kan men reserveren per zitplaats.

Toegang
De toegangsprijs voor het museum is bij de prijs inbegrepen. Een drankje, soep of snack onderweg behoort tot de mogelijkheden.

Buiten de vaste rijdagen zijn de mogelijkheden ruimer. Het is dan ook is gemakkelijker om op jouw individuele wensen in te spelen.

Rondleiding
Wil je ook graag een rondleiding door het museum? Vanaf 10 personen kun je een rondleiding boeken, de medewerkers vertellen graag over alles wat met het museum en stoomtreinen te maken heeft. Ook een rondleiding door de grote werkplaats is mogelijk.

Voor vragen en/of reserveringen kun je mailen of bellen.