Stoom- of dieseltrein huren

Huur voor jouw feest of een andere bijzondere gebeurtenis een diesel- of stoomtrein. Samen met je gasten heb je dan beslist een unieke dag! De trein wordt naar jouw wens getrokken door een diesel- of stoomlocomotief. Je kunt hele trein reserveren maar ook een deel daarvan. Op rijdagen kun je tot 50 plaatsen reserveren, daarnaast kun je een compartiment (13 personen) of één of meerdere rijtuigen (à 25 personen) boeken. Voor groepen kleiner dan 10 personen kan men reserveren per zitplaats. Maximaal kunnen per trein 120 personen mee (afhankelijk van het seizoen). Buiten de vaste rijdagen zijn de mogelijkheden ruimer. Het is dan ook gemakkelijker om op jouw individuele wensen in te spelen.

Je kunt ook in de rolstoel mee met de stoomtrein. Het museum is goed toegankelijk voor gebruikers van een rolstoel. Je kunt bij ons ook een rolstoel lenen.

Toegang
De toegangsprijs voor het museum is dan bij de prijs inbegrepen.

Rondleiding
Wil je ook graag een rondleiding door het museum? Vanaf 10 personen kun je een rondleiding boeken, de medewerkers vertellen graag over alles wat met het museum en stoomtreinen te maken heeft. Ook een rondleiding door de grote werkplaats is mogelijk.

Voor vragen en/of reserveringen kun je mailen of bellen.