Tickets boeken

Ontdek, kijk, ruik en geniet van de sfeer van vroeger. Bij de Stoomtrein Katwijk Leiden beleef je het!

Als je online reserveert, kunnen wij je zitplaats op de trein garanderen. Als je op de button onderaan deze pagina klikt, kom je in onze boekingsmodule en kun je voor jouw gezelschap een dag en een tijdslot boeken.

Je kunt je ook weer melden bij de kassa in het station. De meeste kans op een kaartje voor een treinrit maak je na 14:00 uur.

Een tijdslot start met een treinrit van ca. 30 minuten, waarna je nog een uur de tijd hebt om op het terrein rond te lopen. De trein vertrekt altijd op het hele uur, dus zorg dat je op tijd bent. Ben je te laat, dan kun je, indien er plek is, met een volgende trein mee. De kans is groot dat de kinderen nog een keer meewillen. Vraag de conducteur of er volgens de RIVM-richtlijnen nog plek is op de volgende trein.

Boek je bijvoorbeeld een tijdslot van 12:00, dan ga je mee met de trein van 12:00, en dien je voor die tijd op het station te zijn.

Heb je betaald, dan ontvang je een e-ticket met toelichting in je mailbox. Op vertoon van je ticket krijg je toegang tot ons museum en de trein.

Let op: een voorwaarde om toegang te krijgen is dat iedereen in je gezelschap gezond is en 24 uur vrij van klachten die kunnen duiden op besmetting met het Coronavirus (neusverkoudheid, een loopneus, keelpijn, lichte hoest, verhoging, koorts (boven 38 graden Celsius) en/of benauwdheid).

Heb je geboekt en krijgt iemand in je gezelschap toch gezondheidsklachten, neem dan contact met ons op om je reservering te verplaatsen naar een ander moment.

Vragen? Mail of bel ons gerust.