Tickets boeken

Ontdek, kijk, ruik en geniet van de sfeer van vroeger. Bij de Stoomtrein Katwijk Leiden beleef je het!

Zolang de Corona-maatregelen in Nederland van kracht blijven, is reserveren noodzakelijk. Dat kan alleen alleen online. Als je op de button onderaan deze pagina klikt, kom je in onze boekingsmodule en kun je voor jouw gezelschap een dag en een tijdslot boeken.

Het tijdslot start met een treinrit van ca. 30 minuten en daarna een uur de tijd om op het terrein rond te lopen. De trein vertrekt altijd op het hele uur, dus wees op tijd. Ben je te laat, dan kan je indien er plek is met een volgende trein mee. De kans is groot dat de kinderen nog een keer meewillen. Vraag de conducteur of er volgens de RIVM-richtlijnen nog plek is op de volgende trein.

Boek je bijvoorbeeld een tijdslot van 12:00, dan gaat u mee met de trein van 12:00, en dient u voor die tijd op station te zijn.

Heb je betaald, dan ontvang je een e-ticket met toelichting in je mailbox. Op vertoon van je ticket krijg je toegang tot ons museum en de trein.

Let op: een voorwaarde om toegang te krijgen is dat iedereen in je gezelschap gezond is en 24 uur vrij van klachten die kunnen duiden op besmetting met het Coronavirus (neusverkoudheid, een loopneus, keelpijn, lichte hoest, verhoging, koorts (boven 38 graden Celsius) en/of benauwdheid).

Heb je geboekt en krijgt iemand in je gezelschap toch gezondheidsklachten, neem dan contact met ons op om je reservering te verplaatsen naar een ander moment.

Vragen? Mail of bel ons gerust.