Spectaculaire stoomwolken in de kerstvakantie

Ook dit jaar organiseren wij weer speciale ritten van maandag 27 t/m donderdag 30 december a.s. Deze ritten onder winterse omstandigheden leveren altijd spectaculaire stoomwolken op. Dat staat garant voor prachtige en sfeervolle foto’s. Geen wonder dat onze winterritten altijd erg populair zijn. Maak het mee en geniet van de sfeer van toen! Er zijn minder plaatsen beschikbaar dan voorgaande jaren. Wacht dus niet te lang met boeken

Elke dag worden vijf ritten gereden. Alle treinen vertrekken op het hele uur. De eerste trein vertrekt om 11.00 uur en de laatste trein vertrekt om 15.00 uur. Je kunt de kaartjes alleen vooraf reserveren. Elk huishouden krijgt dan een eigen compartiment in het rijtuig. Als je op je plaats bent, mag het mondkapje af. Op vertoon van je kaartje krijg je een oliebol en, naar keuze, een glas glühwein of chocolademelk, deze worden geserveerd in de rijtuigloods. In deze geventileerde ruimte sta je beschut en kun je op afstand genieten van je traktatie. Je kunt het museum verlaten via het hek tegenover het museumgebouw. Op deze wijze dragen wij bij aan een veilig bezoek.

Voor je het station binnentreedt, controleren wij eerst het Corona-toegangsbewijs + legitimatie van alle bezoekers van 13 jaar en ouder. In het station wordt gevraagd naar je reservering.

 

Mocht de overheid besluiten tot een lockdown, of als de musea gesloten worden, dan storten wij het bedrag van de reservering weer terug op je rekening.

 

Vanwege de weersomstandigheden wordt niet gereden met de dieseltrein met open wagens.