• Viaduct Ommedijkseweg

Komend weekend op zaterdag 3 en zondag 4 oktober wordt het oude viaduct van de A44 over de Ommedijkseweg gesloopt. Er wordt op beide dagen gewerkt van 06.00 uur ’s ochtends tot 00.00 uur ’s nachts. Tijdens de werkzaamheden is de Ommedijkseweg ter plaatse van het viaduct afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid. Omdat de Ommedijkseweg op de toegangsroute naar ons museum ligt, staan hieronder een paar alternatieven.
 
Wil je het viaduct ontwijken? Volg dan de volgende route:
Vanuit Amsterdam >
Volg de A44 tot de eerste stoplichten in Wassenaar. Sla daar rechtsaf en rijd over de parallelweg langs de A44 terug in de richting van Leiden. Sla vlakbij Leiden linksaf de J. Pellenbargweg in en parkeer je auto.
 
Vanuit Den Haag >
Volg de A44 tot de laatste stoplichten in Wassenaar. Sla daar linksaf en direct weer rechtsaf en rijd over de parallelweg langs de A44 verder in de richting van Leiden. Sla vlakbij Leiden linksaf de J. Pellenbargweg in en parkeer je auto.
 
Of parkeer je auto gratis tegenover de Kwantumhallen aan de Voorschoterweg 45-47 in Valkenburg en loop vandaaruit in 5 minuten naar ons station >
Verlaat het parkeerterrein aan de meerzijde en loop via het voetpad langs het spoor in 5 minuten naar de hoofdingang van ons museum. Ga svp niet naar binnen via de spoorpoort, maar volg het pad langs het meer, om Brasserie Buitenhuis heen, en dan via de parkeerplaats naar ons station.
De route is aangegeven.
 
Of gebruik de routeplanner.