• Veel oude tramwagens kregen een tweede leven als schuurtje. De onze in Ruurlo. Foto: Gerard de Graaf, 2 maart 1992.

  • Op 16 mei 2020 is het houtwerk voor goederenwagen GTM GV 17 op maat gemaakt en gemonteerd. Nu alles past. worden de planken weer gedemonteerd om te worden gelakt. Links zijn de wielstellen zichtbaar. Foto: Pieter van der Ham.

  • Weer een stadium verder. De wagen heeft haar definitieve kleur. Aan de schuifdeuren wordt nog gewerkt. Foto: Ivo Kaptein, 4 oktober 2020.

Ben je lid van de Rabobank Leiden-Katwijk? Dan mag je via Rabo Clubsupport stemmen op je favoriete wensen. Stem dan op onze wens (St. Nationaal Smalspoor). Het kan nog tot en met zondag 25 oktober.

Via de Rabo spp beslissen Rabobank-leden mee welke verenigingen en stichtingen de steun van de bank verdienen. Leden hebben een uitnodiging ontvangen per e-mail om te stemmen via de Rabo App en Rabo Online Bankieren. Stemmen kan tot en met 25 oktober. Ben je nog geen lid? Je regelt het heel simpel en snel via de Rabo App en je kunt daarna direct je stemmen uitbrengen.

Met de opbrengst willen wij de restauratie afmaken van een oude goederenwagen van de Gelderse Tramwegen die in 1885 is gebouwd door Beijnes uit Haarlem. We hebben nog 3000 euro nodig.