,

De Pepernotenexpress

Pepernotenexpress

Alle treinen zijn volgeboekt. Reserveren niet meer mogelijk.

Sinterklaas laat voor zondag 27 november a.s. de stoomtrein extra oppoetsen door de stoker en de machinist. Zijn Pieten mogen daarbij helpen en dat betekent dat zij hierbij vast enige roetvegen op hun gezicht krijgen.

Elk heel uur vanaf 10 uur, vertrekt de trein. In totaal zes treinen. De laatste trein vertrekt om 15.00 uur. De eerste rit wordt met een dieseltrein gereden en de volgende ritten met de stoomtrein.

De Pieten rijden met de trein mee en zullen ook alle kinderen op het station verwelkomen en weer uitzwaaien. Na terugkomst van de trein wacht Sinterklaas de kinderen op in het museum. Daar kunnen de kinderen met sinterklaas op de foto, een Pietenmuts knutselen, een kleurplaat kleuren of lekker spelen met treintjes in onze kindercorner. Jullie kunnen dan op ons terras een kopje koffie of thee met een lekkere banketstaaf bestellen. De kinderen krijgen van een Piet een beker limonade met wat lekkers.

Omdat we alle kinderen aandacht willen geven, hebben we besloten om de kaartjes weer vooraf te laten reserveren. Stuur daarom een mail naar alleen dit e-mailadres: sintstoomtreinkatwijkleiden@gmail.com. Ook voor vragen over de pepernotenexpress kun je op dit adres bij Regelpiet terecht.

Geef daarbij aan met hoeveel volwassenen jullie komen, de leeftijd van de kinderen en je voorkeurstijd om met de trein mee te gaan. Wacht niet te lang want het animo voor deze ritten zal groot zijn.

Alle e-mails zullen beantwoord worden met een bevestiging van de reservering. We proberen rekening te houden met jullie voorkeurstijd. Voor deze dag gelden de reguliere prijzen. Kinderen van 0 t/m 3 jaar en houders van een museumkaart reizen gratis mee. Betalen kan gewoon in het station. Bij aankomst vragen we wel om je reserveringsbevestiging.